سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است

ارتش هند به زیردریایی‌های «اسکورپن» و جنگنده‌های «رافال» مجهز می‌شود

ارتش هند به زیردریایی‌های «اسکورپن» و جنگنده‌های «رافال» مجهز می‌شود وزیر دفاع هند گفت گه وزارت دفاع با خرید ۲۶ جنگنده ناونشین «رافال» و سه زیردریایی کلاس «اسکورپن» از فرانسه موافقت کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۸ - ۲۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 16
کد خبر: ۱۹۴۷۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع رسانه‌ای روز یکشنبه از خرید‌های تسلیحاتی قابل توجه هند از جمله زیر دریایی و جنگنده از فرانسه خبر دادند.

به گزارش منابع خبری، «راجنات سینگ» وزیر دفاع هند گفت، وزارت دفاع با خرید ۲۶ جنگنده «رافال» برای نیروی دریایی و سه زیردریایی کلاس «اسکورپن» از فرانسه موافقت کرده است.

نیروی دریایی هند نیم نگاهی به چین و پاکستان به عنوان دو رقیب جدی خود دارد. نیروی دریایی چین به انواع تجهیزات پیشرفته از جمله «ناو‌های هواپیمابر» مجهز است. زمزمه‌هایی نیز از خرید زیردریایی اتمی توسط پاکستان و افزایش بودجه دفاعی این کشور به گوش می‌رسد.

بر اساس این گزارش، «نارندرا مودی» نخست وزیر هند پنجشنبه گذشته به فرانسه سفر کرد. انتظار می‌رود مجموعه‌ای از قرارداد‌های دفاعی و طرح مشترک جدید برای تضمین ثبات در اقیانوس‌های هند وآرام بین دو کشور صورت گیرد. ارزش کل خرید‌ها ۹.۷۵ میلیارد دلار است.

مودی در چند سال گذشته هزینه‌های نوسازی ارتش را افزایش داده است و در عین حال بر تعهد دولت برای تقویت تولید داخلی جهت تامین نیرو‌های مستقر در امتداد دو مرز پاکستان و چین تاکید می‌کند.

از نکات حائز اهمیت این قرار داد این بود که نوع ناو نشین جت‌های رافال برای استفاده در اولین ناو هواپیمابر بومی هند در نظر گرفته شده است. در آزمایش‌های سال گذشته، این جنگنده ساخت فرانسه بر جنگنده «اف-۱۸ سوپرهورنت» آمریکایی برتری داشت. ۲۶ جت رافال ام از اولین ناو هواپیمابر بومی نیروی دریایی هند، و همچنین ناو هواپیمابر «ویکرا مادیتیا» با جت‌های «میگ-۲۹» ناونشین عملیاتی خواهند شد.

هند قبل از خرید رافال در سال ۲۰۱۵، در دهه هشتاد میلادی جنگنده «میراژ» از فرانسه خریده بود. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار